• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про інформацію для PR-кампанії щодо зовнішнього незалежного оцінювання 2018 у Рівненській області

Про інформацію для PR-кампанії щодо зовнішнього незалежного оцінювання 2018 у Рівненській області

2017-12-15

Про інформацію для PR-кампанії щодо

зовнішнього незалежного оцінювання 2018

у Рівненській області

Інститут на виконання п. 2.3 «Організація та проведення РR – кампанії з питань ЗНО-2018» спільного наказу управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти від 21.09.2017 № 428/115-о «Про підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році», листа Львівського РЦОЯО від 22.11.2017 № 570/03-29 повідомляє, що триває PR-кампанія щодо зовнішнього незалежного оцінювання 2018 у Рівненській області.

Із метою інформування громадськості щодо новацій у підготовці та проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, просимо опублікувати на сторінках газет, часописів вашого району, міста, сайтах, порталах відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, виконкомів рад міст обласного підпорядкування, районних, міських методичних кабінетів, центрів, дошках оголошень загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, ОТГ інформаційне повідомлення, вміщене у додатку.

Також нагадуємо про необхідність донести зміст листа Рівненського ОІППО від 12.09.2017 № 01-16/968 «Про поширення актуальної інформації щодо умов, формату та проведення ЗНО 2018 та державної підсумкової атестації у форматі зовнішнього незалежного оцінювання, процедур експертизи та моніторингу якості освіти» до кожного навчального закладу області, щоб вчителі, учні та батьки учнів знали, що вони можуть оперативно отримувати інформацію, зокрема і про зовнішнє незалежне оцінювання, за вказаним гіперпосиланням http://rivneosvita.org.ua/community/forum/index.php/forum1/ або www.rivneosvita.org.ua, вибравши у розділі «Спілкування» підрозділ «Загальний форум», на якому розміщено 11 тем, що стосуються ЗНО, ДПА та моніторингу якості освіти.

Ректор А. Л. Черній

Холод Олена Володимирівна

64 96 69

Додаток

до листа РОІППО

від 27.11.2017 № 01-16/1329

Новації ЗНО у деталях

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти уже повідомляв про новації зовнішнього незалежного оцінювання (далі – ЗНО), що чекають на учасників у 2018 році.

Найвагомішою зміною є те, що в тесті з іноземної мови з’являється нова частина - аудіювання, чи як ще його називають «Розуміння мови на слух». Фактично, це прослуховування звукових фрагментів і виконання завдань до них у тестах з англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Звертаємо увагу, що з 20.11.2017 на сайті Українського центру оцінювання якості освіти усі охочі мають можливість ознайомитись із демонстраційним тестом ЗНО-2018 з іноземних мов, який вміщує завдання з аудіювання.

Додаткова інформація:

www.testportal.gov.ua – сайт Українського центру оцінювання якості освіти;

www.lvtest.org.ua – сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти;

0322422660 – телефон гарячої лінії Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

http://rivneosvita.org.ua/community/forum/index.php/forum1/ - загальний форум порталу «Освіта Рівненщини»;

http://www.roippo.org.ua/ - сайт Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (кабінет ЗНО та моніторингу якості освіти).

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi