«У серці болить Афганістан»

2018-02-15

/Files/images/novini/nova4/24.jpg

Минуло багато років від часу, коли українські воїни брали участь у великомасштабних бойових діях в Афганістані. Ця війна глибоко врізалась у народну пам΄ять, але ніхто й гадки не мав, що сьогодні бойові дії будуть вестись і в нашій державі – на сході України триває Антитерористична операція, а точніше – неоголошена підступна війна проти України. Ті, хто пройшов скажене пекло Афганістану, одні з перших стали в ряди захисників України і пліч о-пліч з молодими побратимами, зі зброєю в руках, боронять рідну землю, адже захист Вітчизни – це священний обов’язок кожного. У рідній країні гине мирне населення, віддають свої життя наші воїни, захищаючи Батьківщину від ворога. Немає спокою в жодній домівці, знову Україна захлинається від материнських сліз.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Дружбівській школі проведено традиційний тематичний захід «У серці болить Афганістан», а у публічно шкільній бібліотеці організовано виставку літератури «Юність обпалена війною» та перегляд презентації «Наші земляки – учасники бойових дій на території інших держав». Працівники закладу схилили голови у скорботному мовчанні перед світлою пам’яттю сьогоднішніх захисників України та тих що віддали життя за цілісність і єдність рідної землі, тих, хто не повернувся додому з далекої Афганської війни та воїнів, які загинули на теренах інших держав./Files/images/novini/nova4/22.jpg/Files/images/novini/nova4/23.jpg


Сьогодні всім нам понад усе хочеться миру! Хочеться, щоб живими і чим скоріше повернулися додому наші хлопці! І дай Боже, щоб вже через рік ми з вами говорили про річницю виводу іноземних військ з території України.

Мир обов’язково буде на нашій українській землі.

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930