Свято останього дзвоника

2019-05-31

Сьогодні на подвір’ї нашої школи гамірно та урочисто. Діти, вчителі, батьки та гості прийшли на свято останнього дзвоника. Кожного року кінець травня – чи не найочікуваніша пора для учнів, а часом — і для батьків.Цей день звичайний для школярів, та незвичайний для випускників – учнів одинадцятого класу, та для дев’ятикласників, які підуть здобувати знання в коледжах, ліцеях, технікумах тощо. Так само в цей день учні четвертих класів прощаються з початковою школою, своїми першими вчителями, тому для них також останній дзвоник особливий.

Це свято ніколи не залишалось поза увагою керівництва нашої громади . Привітати зі святом школярів прийшли староста села Юсюк Л. та секретар Радивилівської міської ради Герасимчук І., які вручили учням та педагогічному колективу школи подарунок - принтер. Інна Герасимчук сказала: « Наші діти добре попрацювали, і попереду на них чекає тримісячний відпочинок. За цей час їм треба добре відпочити, набратися сил, оздоровитися на свіжому повітрі, на морі тощо. Я бажаю батькам знайти час для проведення сумісного дозвілля з дітьми. А випускникам бажаю пам’ятати завжди про те, що вони громадяни України. Бажаю вам здобути омріяну професію, займатися улюбленою справою й знайти своє місце в суспільстві. В добру путь, випускники! І всім учням – здоров’я, щастя і гарного відпочинку!» . Леонід Дмитрович побажав випускникам не боятися долати перешкоди, бо вони надають важливий досвід у житті, не боятися помилятися, а брати зі своїх помилок уроки . Як завжди зі щирими й теплими словами звернулась до випускників директор закладу Пашуля Н.Л з побажаннями цінувати кожну мить життя і ніколи не забувати шкільні роки. Традиційно до випускників з настановами і побажаннями звернулися батьки та першокласники.
Одинадцятий клас разом зі своїм класним керівником Ящун Т.М влаштували яскраве танцювальне прощання зі шкільними роками, задзвонили у дзвоник і урочистою ходою пішли на свій останній урок. Учні 1 класу подарували випускникам прощальний танець маленьких бджілок.
Щиро бажаємо школярам гарного відпочинку, сонячної погоди, веселих та незабутніх спогадів, бронзової засмаги. А випускникам бажаємо успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання, зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену та потрібну професію.
Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi