• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч учнів із воїнами-учасниками АТО.

Зустріч учнів із воїнами-учасниками АТО.

2017-10-13

Зустріч учнів із воїнами-учасниками АТО.

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни,на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
З нагоди Дня захисника України та метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в Дружбівськійській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч учнів із воїнами -учасниками АТО : Мельником Олександром та Боровцем Анатолієм , жителями села Дружба.
Запрошені гості не на багато старші за учнів-старшокласників, а вже встигли побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство ,і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша.
Гості прийшли до учнів із подарунком, дружина Мельника Олександра Ірина привітала учнівський і педагогічний колектив із наступаючим святом ,зачитала вірш і виконала пісню ,які написала сама.
Бійці щиро подякували дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.
Щирі слова подяки воїнам за вірність, служіння Україні, її захист висловила учнівська молодь та педагогічний колектив .Події на Сході у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.
Завершилася зустріч фотографією на пам`ять та "солодким столом".
Шановні захисники Вітчизни! Щиро бажаємо всім мирного неба, міцного здоров'я, щастя і добра. Зі святом вас!

Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031