• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

2019-03-29

Щороку у дні весняних канікул проводиться Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це свято із дуже давніми традиціями, сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту для кожного учасника, від дворічного малюка, який пробує книжку «на зуб» і до святкування ювілеїв улюблених казок. У публічно – шкільні бібліотеці с. Дружба проводились різноманітні заходи. Представлено виставку – експозицію «Скринька казок» з яскраво ілюстрованими книгами, періодичними виданнями з казками, іграшками. Діти з задоволенням гралися і знайомилися з героями казок.

Читачі – учні 1- 4 класів мандрували літературним диліжансом у світ чарівної казки « Казка вчить, як на світі жить ! », де діти не лише із задоволенням пригадували казки, а також за уривком тексту відгадували героїв із казки. Найактивнішими учасниками були Повх Сергій, Юсюк Саша, Саган Саша, Ковалик Ангеліна, Казмірук Богдан, Ступак Уляна,Наконечний Іван.
Брейн – ринг «Книжковий марафон» проведено з учнями 8 – 9 класів. Діти відповідали на запитання вікторини з різних галузей знань, пригадували літературні твори, загадки, продовжували прислів’я. Активні учасники – Проказюк Даниїл, Романюк Анастасія, Вальчук Андрій, Проказюк Марія. Літературний калейдоскоп «У книги люди, наче бджоли в соти…» відвідали учні 6 класу.
У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привертає увагу до проблем дитячого читання.

Провідний бібліотекар Наталія Соболевська.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930